Arvo syntyy yhteistyön kautta

Smart Tampere -ohjelman tavoitteena on edistää toimintatapaa, jossa yritykset, tutkimuslaitokset, opiskelijat, yhteisöt ja asukkaat kehittävät yhdessä globaalisti skaalattavissa olevia älykkään kaupungin ratkaisuja.

Kokeiluja ja testausta voidaan tehdä yhteistyössä kaupungin kanssa (esim. nopeat kokeilut -konsepti) tai hyödyntäen kapungin tarjoamia testialustoja (ks. kaupunki alustana). Yhteiskehittämisen tarkoituksena on yritysten liiketoiminnan uudistamisen edistämisen lisäksi kehittää kaupungin omaa toimintaa ja palveluita.

Näin mukaan:

  • Tapahtumat: julkaisemme kaikki tapahtumamme eli tapaamiset, seminaarit, koulutukset ja yhteiskehitystyöpajat Business Tampereen Tapahtumat Yrityksille -kalenterissa. Smart Tampereeseen liittyvät tapahtumat löytyvät suoraan tästä.
  • Nopeat kokeilut: Nopeat kokeilut on konsepti, jolla haetaan ratkaisuja kaupungin ennalta määritettyihin tarpeisiin. Haut julkaistaan projektit -sivulla.
  • Alustat: Lisätietoja testialustojen hyödyntämisestä kaupunki alustana -sivulla.
  • Teemojen toiminta: Smart Tampereen toiminta on organisoitu teemoihin, joiden tavoitteisiin ja sisältöihin pääset tutustumaan teemasivuilla. Lisätietoja teemojen toiminnasta antavat:

Kaikissa yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä ohjelmajohtajaan:

Ohjelmajohtaja Seppo Haataja
seppo.haataja(at)businesstampere.com
040 500 3475
Business Tampere
@SeppoHaataja
LinkedIn