Arvo syntyy yhteistyön kautta

Smart Tampere -ohjelman tavoitteena on luoda yhteistyömalli missä yritykset, tutkimusorganisaatiot, yhteisöt ja asukkaat kehittävät palveluita ja ratkaisuja yhdessä Tampereen kaupungin kanssa ja erityisesti käyttäen kaupunkia kokeilualustana.

Toimintamallin yksi päätavoite on luoda yhteinen suunnitelma kaikkien toimijoiden välillä ja parantaa näkyvyyttä kaupungin tarpeisiin, julkisiin hankintoihin ja kilpailutuksiin. Yritykset saavat mm käyttäjäpalautetta ratkaisuihinsa ja uutta tietoa asiakkaiden tarpeista. Toimintamalli johtaa uudenlaisiin ratkaisuihin ja parempiin palveluihin kaupunkilaisille, sekä luo uutta liiketoimintaa yrityksille.

Näin mukaan:

  • Tapahtumat: julkaisemme kaikki tapahtumamme eli eri teemoihin liittyvät tapaamiset, seminaarit ja yhteiskehitystyöpajat Business Tampereen Tapahtumat Yrityksille -kalenterissa. Smarttiin liittyvät tapahtumat löytyvät suoraan tästä >>
  • Projektit: Kaupunkimme kehittäjät kokoavat tulevia ja meneillään olevia, keskustelulle ja yhteiskehittämiselle avoinna olevia projekteja ja hankkeita Smartin projektisivuille >>
  • Teemojen suunnitelmat: Kunkin teeman sivun yhteydestä löydät aikataulun suunnitteilla olevista projekteista. Tähän mennessä julkaistut teemojen suunnitelmat löydät tästä:

Ja kaikissa yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä ohjelmajohtajaan:

Tero Blomqvist
tero.blomqvist(at)tampere.fi
050 585 1080
Tampereen kaupunki
@sikspakki
LinkedIn