Etsimme innovatiivisia ratkaisuja Ratikan tasopintojen hyödyntämiseen

© Idis Design Oy / HSL

Transtech Oy, Tampereen Raitiotie Oy ja Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelma kutsuvat yrityksiä esittelemään uusia teknisiä ratkaisujaan siihen, miten Ratikan tasopintoja voitaisiin hyödyntää esimerkiksi erilaisen datan kuten tekstin ja kuvien, tai taiteen ja valaistuksen esittämiseen. Mahdollisia tasopintoja ovat lasiset ikkunat, istuinten välissä ja edessä olevat väliseinät, katon kaarevat pinnat sekä koko keskikaton alue. Katto on lähtökohtaisesti alumiininen. Tavoitteena on löytää innovatiivisia, laadukkaita ja kustannustehokkaita älykkään kaupungin ratkaisuja.

Aika: ke 20.6.2018 klo 9.00–12.00
Paikka: Hervanta

Alustava ohjelma
klo 8.45 Aamukahvit
klo 9.00 Tilaisuuden avaaminen ja ratikan tarpeiden esittely
klo 9.15 Yrityskohtaiset suljetut pitchaukset
klo 12.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden tarkempi paikka ja yrityskohtaisten esittelyjen täsmällinen aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Olemme varanneet avoimen tilan verkostoitumiseen ja työntekoon omaa vuoroa odotellessa. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu enemmän kuin 10 yritystä, pidätämme oikeiden valita pitchauksiin potentiaalisimmat ratkaisut.

Ilmoita yrityksesi tilaisuuteen ke 13.6. klo 21.00 mennessä osoitteessa:
https://goo.gl/forms/ZazXaYERnTOZKDx12

Lisätietoa
Esimerkkivideo keskikatossa olevasta näytöstä
Esimerkkikuvat sisä- ja ulkonäytöistä (huom. kuvat HSL:n Raide-Jokeri-vaunusta):

© Idis Design Oy / HSL
© Idis Design Oy / HSL

Lisätietoa sähköpostitse: carita.isomaki[at]tampere.fi

Kainuulainen Transtech Oy rakentaa Tampereen ratikan vaunut. Tampereen Raitiotie Oy puolestaan vastaa rakentamisvaiheessa raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta ja kalustohankinnasta, sekä liikennöinnin alettua raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Smart Tampere -ohjelma tukee toimijoita ratikan digitaalisten ratkaisujen luomisessa sekä ratikan kytkemisessä keskustan älykkäiden palveluiden kokonaisuuteen.