Miten yrityksesi haluaisi sparrata kaupungin kehitystarpeita? Vastaa 30.1. mennessä

Tampereen kaupunki uudistaa toimintatapojaan ja haluaa selvittää yritysten kiinnostusta yhteistyöhön kaupungin kehittämistyön suuntaamisessa.

Kaupungin eri toimialoilla tunnistetaan tarpeita liittyen muun muassa toiminnan tehostamiseen ja palveluiden kehittämiseen. Yrityksillä puolestaan on paras tuntemus markkinoilla olevista ratkaisuista ja teknologioista, sekä tieto millä tavalla kutakin kehitystarvetta olisi järkevää ja kustannustehokasta lähteä ratkomaan.

Yhteistyötä on jo aiemmin tehty esimerkiksi hankintoja edeltävien markkinavuoropuhelujen, avoimen määrittelyn ja pilotointien muodossa. Kokeilemme aktiivisesti uudenlaisia toimintamalleja ja pyrimme löytämään kevyitä mutta tehokkaita ja kaikille osapuolille hyödyllisiä tapoja tehdä yhteistyötä.

Kaupunki ja Business Tampere ovat tunnistaneet, että erityisesti hyvin aikaisen vaiheen kehitystarpeiden sparraukselle olisi tarvetta nykyistä enemmän. Tämän vuoksi selvitämme nyt nopealla kyselyllä, olisiko yrityksillä lähtökohtaisesti kiinnostusta sparrata kaupungin kehitystarpeita ja jos on, niin mikä olisi mieluisin toimintamalli.

Kyselyyn (max. 5 min) pääset vastaamaan täältä: https://www.lyyti.fi/questions/3ed70ee0aa

Vastaathan 30.1. mennessä.

Lisätietoja

Carita Isomäki
Suunnittelija, Smart Tampere
carita.isomaki@businesstampere.com