Tampere Smart City Week tulossa lokakuussa, merkkaa kalenteriin!

Ensi syksynä kaupunkimme muuttuu alustaksi ensimmäistä kertaa järjestettävälle Tampere Smart City Weekille. Viikon päällimmäisenä tavoitteena on saattaa yhteen oppilaitokset, sijoittajat, yritykset ja tavalliset kansalaiset, ja näin mahdollistaa uusien, skaalautuvien smart city -ratkaisujen synty ja liiketoimintamallien kehitys. Mukana viikon suunnittelussa mm. Tampereen Kauppakamari, COSS ry, Tribe Tampere ry ja Business Tampere.

Tampere autumn Finland
Kuva: Visit Tampere -kuvapankki/Laura Vanzo

Tähän mennessä tiedossa oleva ohjelma:

 • Smart City Week Exhibition, ma-pe 8.-12.10.2018
  • ‘Älykäs kaupunki’ -näyttely Galleria Nottbeckissa. Näyttely on ilmainen ja kaikille avoin maanantaista perjantaihin.
 • Stream -startup-tapahtuma, ti 9.10.2018
  • Tule kokemaan Tampereen tavaramerkki: eläväinen startup-meininki ja yrittäjähenkisyys! Stream on kasvuun tähtäävä uusi ja innovatiivinen tapahtuma, joka on tarkoitettu erityisesti aikaisen vaiheen startupeille ja sijoittajille. Tapahtuman teemana on VR (virtual reality) ja AR (augmented reality). Tapahtumapaikka: Hiedanranta.
 • Mindtrek - kansainvälinen teknologiakonferenssi, ke-to 10.-11.10.2018
  • Suomen innostavin horisontaalinen teknologiatapahtuma, Mindtrek, järjestetään tänä vuonna jo 22. kertaa. Tämän vuoden ohjelma koostuu kuudesta eri trackista: Smart City, EdTech, eHealth, Immersive Tech, Open World ja Academic Mindtrek. Tapahtumapaikka: Tampere-talo. Lisätiedot ja liput: https://www.mindtrek.org/2018/home/. Super Early Bird -hinnat voimassa 31.3.2018 asti!
 • Investor & Business Forum Tampere, pe 12.10.2018
  • Kansainvälinen bisnesfoorumi sijoittaja-fokuksella. Tapahtuman sisältö keskittyy saamaan vastauksia ja mielipiteitä mm. seuraaviin polttaviin kysymyksiin: Miksi suuri kansainvälinen yritys päättää investoida Suomeen, ja miksi juuri Tampereelle? Mitä kilpailuetuja Tampereella on verrattuna muihin kaupunkeihin? Mitä voisimme tehdä paremmin houkutellaksemme paikalle lisää investointeja? Tapahtumapaikka: Tampere-talo.

Lisätietoja viikon sisällöstä ja tapahtumista julkaistaan sivuillamme osoitteessa smarttampere.fi/tscw. Muistathan seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa - #SmartTampere!