Auta meitä tekemään Tampereesta entistä älykkäämpi – hae mukaan Junctioniin 7.10. mennessä!


Kuva: Junction 2017

Kiinnostaisiko uudet ideat? Verkostoituminen? Mahdollinen pilotti aidossa kaupunkiympäristössä? Tai ylipäänsä hauska mutta hyödyllinen viikonloppu huikeassa seurassa?

Jos vastaus on kyllä, tsekkaa pikaisesti Junction 2018 tapahtuma ja Smart Tampereen haasteet, sillä hakuaika päättyy jo 7.10. Tässä vielä taustatiedoksi hyödyllistä infoa:

Mistä on kyse?

Junction on Euroopan suurin hackathon, jossa noin 1 300 kansainvälistä eri alojen osaajaa ratkoo ennalta määritettyjä haasteita yhden intensiivisen viikonlopun (23.–25.11.) ajan Espoossa. Ratkaisuehdotusten työstämisen ohella tapahtuma tarjoaa runsaasti erilaista oheisohjelmaa. Junctionin ohjelma julkaistaan lähiaikoina osoitteessa https://2018.hackjunction.com/.

Smart Tampere on sijoitettu Espoon ja Salon kanssa trackille Future Cities. Tampereen haasteet liittyvät tarkemmin opastamiseen ja liikkumiseen. Towards the New Generation of Guidance -haasteessa pohditaan, miten kaupunkiopastamisen voisi viedä kokonaan uudelle tasolle teknologiaa ja dataa hyödyntäen. Smart Traffic – From Predictions to Real Time -haasteessa puolestaan ideoidaan älykkään liikkumisen palveluja ja ratkaisuja, jotka hyödyntävät erityisesti tulevaa 5G-teknologiaa. Kummassakin haasteessa yhtenä keskeisenä kulmana on ympäristöystävällisten ja kestävien liikkumistapojen edistäminen. Lue lisää haastekuvauksista:

Kuka voi hakea?

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta, oppimisesta, ongelmanratkaisusta, kehittämisestä ja uuden kokeilemisesta voivat hakea Junctioniin. Voit olla esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, kauppatieteilijä, suunnittelija, lakimies tai opiskelija.

Tapahtuma järjestetään englanniksi, joten kielitaito on hyvä olla riittävällä tasolla.

Tampereen haasteiden osalta on myös hyvä huomioida, että haemme erityisesti sellaisia ratkaisuja, joita voitaisiin oikeasti pilotoida kaupunkiympäristössä ja mahdollisesti integroida pysyvämmäksikin osaksi kaupungin toimintaa.

Miten mukaan?

Mukaan voi hakea sekä yksilönä että tiiminä. Hakulomake löytyy osoitteesta: https://apply.hackjunction.com/login

Lisätietoja:

Carita Isomäki
Projektikoordinaattori, Smart Tampere
+358 44 208 7778
carita.isomaki@businesstampere.com

Jaa uutinen