Energiatehokkaan asumisen ja liikkumisen oppeja jaossa 29.1. Tampereella

Suomalaiset kaupungit ja kumppaniyritykset esittelevät energiatehokkaan ja hiilineutraalin asumisen ja liikkumisen ratkaisuja Tampereella tammikuussa. Osallistujat pääsevät tutustumaan myös VTT:n autonomisen liikenteen testialueeseen. Maksuton tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien ja yritysten työntekijöille.

Helsingissä, Keravalla, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa on kehitetty esimerkiksi vähäpäästöistä asumista, kaukolämpöä ja joukkoliikennettä. Tapahtumassa esiteltäviin esimerkkeihin kytketään myös niiden liiketoimintamallit, juridiset kysymykset sekä markkinoiden esteet. Miten esteistä päästään yli kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa? Tule mukaan keskustelemaan!

Tilaisuus pidetään englanniksi.

Ohjelma löytyy osoitteesta: http://stardustproject.eu/wp-content/uploads/2019/12/Invitation-and-Agenda-Its-time-to-replicate-29012020-1.pdf

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu pian, mutta viimeistään 16.1. osoitteessa: https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/19910/lomake.html

Tiistaina 28.1. Tampereella on lisäksi tarjolla maksullinen Smart City Mindtrek 2020 -konferenssi, jossa pureudutaan mm. hiilineutraaliin rakentamiseen energiamurroksessa sekä tulevaisuuden liikkumiseen.

 

Lisätietoja

Anna Vilhula
Projektikoordinaattori, STARDUST
Tampereen kaupunki
anna.vilhula@tampere.fi
puh. 040 352 3423

 

Tapahtuman järjestävät projektit STARDUST, IRIS, MatchUP, Making-City ja mySMARTLife, jotka ovat saaneet rahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 -tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta. 

Jaa uutinen