Hervannan testiverkossa kehitetään tulevaisuuden 5G-palveluita – tule kuulemaan lisää Kampusareenalle 5.9.


Mitä: Towards 5G – high bandwidth, low latency and new services -tapahtuma
Missä: Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, 33720 Tampere
Milloin: ke 5.9.2018, klo 13.00-20.00

Tulevaisuuden 5G lupaa lisää kaistaa ja nopeutta sekä uusia palveluita. Ekosysteemitapahtumamme tarjoaa mielenkiintoisia puhujia, uusia ideoita ja verkostoitumismahdollisuuksia ajankohtaisen teeman ympärillä. Tule kuulemaan millaisia ​​mahdollisuuksia Nokia Digital Automation Cloud eli Tampereen Hervannassa toimiva LTE (Long Term Evolution) -verkko voi tarjota paikallisille yrityksille, yliopistoille ja tutkimuslaitoksille. Saat myös lisätietoa siitä, miten pääset mukaan palveluiden kehittämiseen ja testaamiseen.

Towards 5G – high bandwidth, low latency and new services -tapahtuma järjestetään Tampereen teknillisen yliopiston Kampusareenalla 5. syyskuuta, 2018. Tapahtuman tarkoituksena on jakaa tietoa niistä monista mahdollisuuksista, joita private LTE verkko tarjoaa, sekä yhdistää alan toimijoita Hervannan pilvipohjaisen automaatioverkon ympärille. Tapahtuma on suunnattu paikallisille koulutus- ja tutkimuslaitoksille sekä yrityksille, ​jotka kehittävät sovelluksia ja voivat hyödyntää viimeisintä LTE-infrastruktuuria sekä IoT (Internet of Things) -teknologiaa kehityksessään.

Ohjelma alkaa puheenvuoroilla klo 13 ja jatkuu demojen sekä verkostoitumisen merkeissä noin klo 20 asti. Iltapäivän pääpuhujat ovat Nordstreamin toimitusjohtaja Bengt Nordström, Nokian Digital Automation -yksikön operatiivinen johtaja Jari Peltoniemi, Kalmarin Vice President, Software & Automation Tommi Pettersson sekä Transtech omalla puheenvuorollaan. Puheenvuorot ovat englanninkielisiä ja tilaisuutta isännöi Business Tampereen asiakkuusvastaava Markku Niemi.

Puheenvuorojen jälkeen on ohjelmassa tilaa verkostoitumiselle sekä mahdollisuus seurata Nokian isännöimiä demoja. Automatisoituun roskien tyhjennysjärjestelmään pääsee tutustumaan Kampusareenan välittömässä läheisyydessä ja kutsu-periaatteella toimivaan autonomiseen ajoneuvoon Hervannan testialueella Ahvenisjärven ympäristössä. Tapahtuman osallistujille järjestetään Kampusareenalta non-stop kuljetus Ahvenisjärvelle ja takaisin.

Business Tampere järjestää tapahtuman yhteistyössä Smart Tampereen ja Nokian kanssa. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Jaa uutinen