Smart Tampere

Ekosysteemiohjelma

Smart Tampere Ekosysteemiohjelma tukee yritysten liiketoiminnan uudistumista ja kasvua edistämällä liiketoimintaekosysteemien kehittymistä valituissa teemoissa. Tavoitteena on luoda yrityksille parhaat mahdolliset edellytykset verkottua ja luoda uusia ratkaisuja niin kaupungin kuin kuntalaistenkin tarpeisiin.

Ohjelma avaa kaupunkiympäristöä testialustaksi, jossa näitä uusia, globaalisti skaalattavissa olevia ratkaisuja voidaan yhdessä kehittää. Samalla ohjelma vahvistaa Tampereen kansainvälistä mainetta rohkeana älykaupunkikehityksen edelläkävijänä sekä houkuttelevana osaamiskeskittymänä.

Smart Tampere Ekosysteemiohjelmaa toteuttaa Tampereen seudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere tiiviissä yhteistyössä alan yritysten ja Tampereen kaupungin kanssa. Kehitystyötä tehdään myös hankkeissa:

 

 

Tavoitteet

Yritysten liiketoiminnan uudistumisen ja kasvun edistäminen

Tarjoamme erilaisia testialustoja sekä kaupungin dataa ja infraa hyödynnettäväksi liiketoiminnan kehittämiseen.

Paikallisen osaamisen ja verkostoitumisen tukeminen

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia, joissa paikalliset toimijat voivat verkostoitua keskenään ja vahvistaa osaamistaan.

Kansainvälisesti tunnettu ja verkottunut osaamiskeskittymä

Edistämme Tampereella kehitettyjen edelläkävijäratkaisujen globaalia skaalautumista ja vahvistamme Tampereen kansainvälistä tunnettuutta.

Ota yhteyttä

Seppo Haataja

Ohjelmajohtaja

Smart Tampere Ekosysteemiohjelma

Business Tampere

— 040 500 3475

— seppo.haataja@businesstampere.com