Sovi tapaamisia Smart City Mindtrek 2020 -tapahtumaan eventos-mobiilisovelluksella

Eventos-mobiilisovellus auttaa sinua maksimoimaan Smart City Mindtrek 2020 -tapahtuman hyödyt. Sovelluksesta löydät kaikki tärkeät tiedot, kuten tapahtumaohjelman, tapahtumapaikat ja päivitykset. Sovelluksen avulla pystyt myös helposti verkostoitumaan muiden osallistujien, näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta. Smart City Mindtrek 2020 -tapahtumaan rekisteröityneet osallistujat saavat sovelluksen aktivointiin vaadittavan pin-koodin sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Kun käytät sovellusta, muista ottaa ilmoitukset käyttöön. Näin takaat, että saat päivitykset ja tiedot kiireellisistä asioista ajoissa.

Miten tapaamiset sovitaan

Tapaamisia voi aikatauluttaa ja sopia mobiilisovelluksen kautta. Toiminto otetaan käyttöön valitsemalla Smart City Mindtrek 2020 -tapahtuman mobiilisovelluksesta ”networking”. Sisään voi kirjautua LinkedIn-tunnuksilla tai aktivointilinkillä, johon täydennät tietosi. Sisäänkirjautumisen jälkeen oman profiilin voi muokata kohdasta ”Settings”. Profiiliin määritetään henkilökohtaiset tiedot, saatavuus ja kiinnostuksen kohteet. Kiinnostuksen kohteet asetetaan Smart City Mindtrek 2020 trackien tai aiheiden (tai molempien) mukaan sekä suunnan mukaan: tarjoatko asiantuntemusta tästä aiheesta vai etsitkö yhteistyötä aiheesta? Tämän jälkeen näe osallistujaluettelossa prosenttimäärittäin, kuinka hyvin kiinnostuksen kohteesi vastaavat muiden osallistujien kiinnostuksia. Lähetä kokouspyynnöt ja aloita keskustelu!

Sovelluksen toiminnot

Ohjelma (Program): Smart City Mindtrek 2020 -tapahtumaohjelma

Oma aikatauluni (My Schedule): Henkilökohtainen ohjelmasi: Rakenna ja tallenna oma ohjelmasi napsauttamalla tähtiä ohjelmakohtien vieressä

Tapahtumakartat (Event Maps): Tiedot tapahtumapaikan kokonaisuudesta: näyttämön sijainti, näyttelykojut, tapaamispisteet jne.

Twitter: Twitter-syöte kaikista twiiteistä, jotka on merkitty tunnuksella “#smartmindtrek”. Twiittaa kanssamme! Napsauta vain ”tweet”-painiketta ja sinut ohjataan automaattisesti Twitteriin, hashtag tallennetaan sinulle!

Verkostoituminen (Networking): Verkostoitumistyökalumme yhdistää sinut muiden osallistujien, näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa. Lisää kiinnostuksen kohteesi ja aikatauluta tapaamisia!

Viestiseinä (Message Wall): Lähetä kysymyksiä ja kommentteja esitysten aikana. Varmista, että valitsit ensin oikean salin viestiseinä-toiminnon Hall-valikosta. Toiminnon kautta voit myös osallistua reaaliaikaisiin kyselyihin ja sanapilviin silloin kun niitä käytetään esitysten aikana.

Esiintyjät (Speakers): Tietoja Smart City Mindtrek 2020 -tapahtuman esiintyjistä

Paikka (Venue): Tiedot tapahtumapaikan sijainnista

Näytteilleasettajat (Exhibitors): Tietoja Smart City Mindtrek 2020 -tapahtuman näytteilleasettajista

Materiaalit (Materials): Esityksiin liittyvä lisämateriaali

Info: Yleistä tietoa Smart City Mindtrek 2020 -tapahtumasta

Tapahtumapalaute (Event Review): Kerro meille, mitä pidit Smart City Mindtrek 2020 -tapahtumasta!

 

Lisätietoja

Kaya Brandt
Business Tampere
puh. 040 772 7350
kaya.brandt@businesstampere.com

 

Smart City Mindtrek 2020 on Tampereella järjestettävä kansainvälinen konferenssi, joka tarjoaa monipuolisen poikkileikkauksen tulevaisuuden teknologioihin ja älykaupunkikehitykseen liittyen. Tapahtumassa kyse on verkostoitumisesta ja ideoiden vaihtamisesta eri taustoista ja aloilta tulevien ihmisten kesken. Tapahtuma on osa Tampere Smart City Week -tapahtumaviikkoa (25.-31.1.2020).

Jaa uutinen