Tampere Events App ensi kertaa käytössä Yleisurheilun nuorten MM-kisoissa heinäkuussa


Tampere Events App on yksinkertainen ja helppo käyttää
Tampere Events App on ladattavissa maksutta sekä Googlen Play Storesta että Applen App Storesta.

Yleisurheilun nuorten MM-kilpailuissa 10.-15.7.2018 otetaan käyttöön Tampere Events App. Sovellus tarjoaa käyttäjälle laajasti tietoa tapahtumasta, reiteistä ja palveluista. Jatkossa sovellusta on tarkoitus käyttää monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa.

Lataa omasi tästä: Android, iOS

Tampere Events App -sovelluksesta löytyy tieto yleisurheilun nuorten MM-kilpailujen kisa-aikatauluista, Ratinan stadionin palveluista, yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista sekä opastus- ja reittitiedot. Sovelluksessa on mahdollista valita omat suosikkilajit ja se muistuttaa niiden alkamisesta. Sovelluksen kautta voi halutessaan ostaa liput tapahtumaan.

Sovelluksen avulla on helppo löytää tapahtumapaikat, niiden palvelupisteet ja aikataulut. Siihen voi merkitä suosikkilajinsa, jolloin sovellus kertoo, milloin ja missä kannattaa olla, jotta näkee suosikkinsa.

Tampere Events App -sovelluksesta löytyvät tänä kesänä myös muut Ratinan stadionin suurtapahtumat, kuten Suomi-Ruotsi-maaottelu ja Popedan 40-vuotisjuhlakeikka. Jatkossa tapahtumatarjontaa laajennetaan kattamaan koko Tampereen tapahtumakenttä.

Sovellus otetaan nyt käyttöön ja sitä kehitetään jatkossa käyttäjien toiveiden perusteella. Jo nyt suunnitelmissa on, että myöhemmin sovelluksesta näkee mm. jonotustilanteen porteilla ja palvelupisteissä sekä liikennetilanteen tapahtumapaikkojen läheisyydessä.

Ammattilaisille Tampere Events App toimii julkaisujärjestelmänä, johon tapahtumajärjestäjä voi julkaista oman tapahtumansa joko suoraan perusnäkymässä tai he voivat luoda alustalla omalla nimellä julkaistavan erillisen sovelluksen. Lisäksi paikalliset palveluntarjoajat voivat tuoda sovelluspohjaan omat palvelunsa ja tarjouksensa, joista tapahtumajärjestäjä valitsee omaan tapahtumaansa sopivimmat. Opastus- ja reittitiedot päivittyvät sovellukseen automaattisesti kaupungin tarjoamien avointen data-rajapintojen kautta.

Tampere Events App -sovellusta voi käyttää kaikenlaisissa tapahtumissa ja se toimii niin Adroid- kuin iOS-laitteilla. Sovellukseen luotava tapahtuma on muokattavissa sekä ilmeeltään että toiminnallisuuksiltaan tapahtuman ja tapahtuman kumppanien tarpeisiin.

Sovelluksen ei ole tarkoitus jäädä vain tamperelaisten tapahtumakävijöiden ja -järjestäjien hyödyksi vaan sillä on mahdollista julkaista tapahtumia missä tahansa kaupungissa.

Tampere Events App on ladattavissa maksutta sekä Googlen Play Storesta että Applen App Storesta.

Tampere Events App -sovellus on kehitetty Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelman 6Aika: Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa yhdessä Visit Tampereen kanssa. Sitä rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Sovelluksen on toteuttanut Eatech Oy.

 

Jaa uutinen