Viikon aikana järjestetään useita, eri kohderyhmille tarkoitettuja tapahtumia, joissa mahdollisimman moni pääsee tutustumaan älykaupunkikehityksen ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin. Tapahtumaviikko järjestetään tälläkin kertaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Löydä itsellesi sopiva tapa tutustua Tampereen älykaupunkikehitykseen ja perehdy viikon ohjelmaan!

Päivitämme ohjelmaa, muutokset mahdollisia.

Alustava ohjelma
LA 25.1. Tampere-talo

Tiedon Valoa

Avaudu tieteelle ja kestävälle, älykkäälle Tampereelle!

Maksuttomassa tapahtumassa on tieteentäyteistä ohjelmaa ja elämyksiä kaikenikäisille.

Tiedon Valoa -tapahtumassa eri alojen tutkijat kertovat kiinnostavasti tieteestä sekä sen mahdollisuuksista. Tiedon ja erilaisten näkökulmien lisäksi voit tutustua älykaupunkikehitykseen liittyviin palveluihin ja sovelluksiin. Tule mukaan ja ota selvää, miten nämä ratkaisut sujuvoittavat sinun arkeasi!

Tapahtuman järjestää Tampereen korkeakouluyhteisö yhteistyökumppaneineen.
Tapahtuman kieli: suomi

MA 27.1. – TI 28.1. Finnkino plevna

Nordic Drone Event 2020

Nordic Drone Event 2020 kokoaa kansainvälisesti osanottajia, 27.-28.1.2020 Tampereelle, kiihdyttämään dronejen ja sähkölentokoneiden käyttöä ympäristön suojelemisessa ja työmaan tehokkuuden ja tuottavuuden parantamisessa.

Tapahtuman järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä RPAS Finland, UAS Norway, UAS Denmark, Arctic Drone Labs, VTT, FIMA Forum for Intelligent Machines ja Business Tampere.

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman kieli: englanti

MA 27.1. Monitoimitalo 13

trEsports

Monitoimitalo 13:ssa järjestetään suuri E-sports-päivä, jossa kaikenikäiset pääsevät tutustumaan E-urheiluun! Smart City Weekin maanantaina kuullaan useita eri ammattilaispuhujia, nähdään näytösluonteisia E-sportsotteluita ja samalla pääsee itse tutustumaan pelaamisen mielenkiintoiseen ja syvään konseptiin.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin liikunta -ja nuorisoyksikkö, Monitoimitalo 13.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtuman kieli: suomi

TI 28.1.- TO 30.1. Finnkino Plevna & Vooninki-sali

SMART CITY MINDTREK 2020
International Conference & Business Expo

Viikon tärkeänä tavoitteena on vahvistaa yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja kaupunkien välistä yhteistyötä mahdollistamalla uusien kansainvälisesti skaalautuvien älykkäiden kaupunkien ratkaisujen, uusimpien teknologioiden ja liiketoimintamallien syntyminen.

SMART CITY MINDTREK 2020 on tapahtuma, joka luo innovaatiota, vahvistaa ja tukee kehitystä. Tapahtuma on loistava tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa ideoita erilaisten asiantuntijoiden kesken.

Tampere on hedelmällinen innovaatioalusta yrityksille. Kaupunki haluaa varmistaa, että liikenne ja rakentaminen toteutetaan älykkäästi. Raitiovaunu, ainutlaatuinen kansi ja monikäyttöinen areena, maanalaiset pysäköintialueet, tunnelit ja muut logistiset rakenteet luovat energisen kaupunkiympäristön.

Tapahtuma on maksullinen.
Tapahtuman kieli: englanti

Ke 29.1. Visiokatu 4, VTT:n toimisto

Success Stories and Development Challenges of Carbon Neutral and Energy-efficient Mobility, Building and Energy from Finnish Lighthouse Projects

Tule kuulemaan, miten hiilineutraalia ja energiatehokasta asumista ja liikkumista on edistetty Helsingissä, Keravalla, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Maksuton replikointitilaisuus pidetään englanniksi. Keskustelemme myös tapausesimerkkeihin liittyvistä liiketoimintamalleista, juridisista kysymyksistä sekä markkinoiden esteistä.

Tapahtuman järjestävät EU-rahoitteiset projektit STARDUST, IRIS, MatchUP, Making-City ja mySMARTLife.

Tapahtuman kieli: Englanti

Tapahtuma on täynnä ja ilmoittautuminen päättynyt

PE 31.1. Tampere-talo

Tampere Business Forum 2020: ”Teollisuuden pitkä historia ja seuraavat 100 vuotta”

Pirkanmaalla on vahva teollinen perinne ja maakunta on ollut kilpailukykyinen toimintaympäristö. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille pirkanmaalaisen teollisuuden historiaa ja kilpailukyvylle tärkeitä yhteisiä teemoja eri näkökulmista. Miten varmistamme kilpailukykyisen toimintaympäristön myös tulevaisuudessa? Miten teollisuus, bisnes ja kulttuuri kohtaavat Pirkanmaalla?

Tapahtuman järjestävät yhteistuotantona Tampereen kauppakamari, Business Tampere ja Tampereen kaupunki. Tapahtuma on jatkoa viime vuoden Investor & Business Forumille.

Tapahtuma vain kutsuvieraille.
Tapahtuman kieli: suomi

Lisätietoja

Katri Schulze

Koordinaattori

Tampere Smart City Week

Business Tampere

— 040 076 5552

— katri.schulze@businesstampere.com