tampere smart city week 25. - 31.1.2020

Tapahtumapaikat

Tampere Smart City Week tapahtumat sijoittuvat aivan Tampereen keskustan alueelle, joten ne ovat helppojen kulkuyhteyksien päässä tulet mistä vain. Tarkistathan tapahtuman tarkemman sijainnin ko. tapahtuman lisätiedoista. Oheisista linkeistä löydät tarkemmin tietoja Tampereesta, vinkit majoittumiseen sekä ohjeita Tampereelle saapumiseen.

Finlaysonin alue

Suuri osa tapahtumista sijoittuu Finlaysonin alueelle, joka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa Keskustorin läheisyydessä. Perinteikäs alue tunnetaan teollisuuden ja palveluiden innovaattorina, jonka ympärille Tampere rakentui. Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi liike-elämän, vapaa-ajan sekä kulttuuri- ja ravintolatoiminnan keskittymäksi. Siellä sijaitsee Finnkino Plevnan modernit elokuvasalit, joissa suuri osa luentotilaisuuksista järjestetään sekä Vooninki näyttelytila, joka toimii Business Expon näyttelyalueena. Lisäksi alueella on koko viikon ajan avoinna Tampereen keskustan kehityksen esittely Galleria Nottbeckissa.

Vooninki näyttelytila (Vanha tehdas)
Väinö Linnan aukio, 33210 Tampere

Finnkino Plevna

Suuri osa luentotilaisuuksista järjestetään Finnkino Plevnan moderneissa saleissa. Finnkino Plevnan salit on tehty vastaamaan alan viimeisimpiä laatuvaatimuksia. Salit ja katsomot takaavat parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Kaupungin bussit pysähtyvät joko Satakunnankadulle tai keskustorille, josta jalankulkijat tulevat sisään Finlaysonin pääportista (kuvassa). Lähellä on myös useita pysäköintitaloja.

Finnkino Plevna
Itäinenkatu 4, 33210 Tampere

Tampere-talo

Tampere-talossa nautit kaikilla aisteilla, liikutut ja inspiroidut. Elämystalossa järjestetään lähes tuhat tapahtumaa, konserttia ja kokousta vuodessa. Kävijöillä on mahdollisuus herkutella ravintola Tuhtossa ja tehdä löytöjä Tampere-talo Shopissa. Saman katon alla kotiaan pitävät myös Tampere Filharmonia ja maailman ainoa Muumimuseo.
Tampere Smart City Weekillä jokainen kaupunkilainen voi tutustua Tampereen älykaupunkikehitykseen, kun lauantaina Tampere-talossa on kaikille avoin Valoa Pimeyteen tapahtuma.
Lisäksi Tampere-taloon sijoittuu perjantaina järjestettävä Tampere Business Forum.

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta.

Tampere-talo
Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Tampereen tarina

Tampere on asenne. Se asuu meissä kaikissa ja on juurtunut syvälle harjumaisemaan. Täällä, kosken rannalla, on aina syntynyt ideoita. Niistä on tullut työtä – jopa kokonaisia yhteisöjä.

Kun yhdet koneet ovat hiljentyneet, uudet ajatukset ovat pian täyttäneet tilan. Kangaspakat ovat vaihtuneet koodinpätkiin ja mieleenpainuviin kokemuksiin.

Rosoisiin tiiliseiniin, yhä korkeammalle kiipeäviin ikkunariveihin on istutettu lupaus tulevasta. Vaikka kaupungin siluetti muuttuu, Tampereen tunnelma on aina tuttu.
Tämä on koti.

Lisätietoja

Katri Schulze

Koordinaattori

Tampere Smart City Week

Business Tampere

— 040 076 5552

— katri.schulze@businesstampere.com