mistä on kyse?

Kestävä, älykäs ja fiksu kaupunki; miten se on mahdollista?

Tammikuussa 2020 tähän vastaa toista kertaa järjestettävä Tampere Smart City Week. Huomaamaton muutos tapahtuu kaupunkilaisten ympärillä, mutta todellisuudessa se on monipuolisen tutkimus- ja kehitystyön tulosta, jota kehittyvä teknologia mahdollistaa. Smart City kehitys näyttää tietä ja etsii uusia ratkaisuja kaikkien kaupunkilaisten saataville, jotta ihminen itse voi nauttia sujuvasta arjesta.

Tampere Smart City Week järjestetään tälläkin kertaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Useiden tapahtumien kautta viikko esittelee monelta eri toimialalta tutkittuna miten Tampereella on ratkaistu älykaupunkikehitykseen liittyviä haasteita ja mitä mahdollisuuksia se luo.

OHJELMA

Monipuolinen tapahtumaviikko tammikuussa 2020!

Tampere Smart City Week esittelee laajasti älykaupunkikehitystä useiden eri tapahtumien kautta. Viikon tapahtumien kautta mahdollisimman moni pääsee tutustumaan miten Tampereen seudulla luodaan innovatiivisia, digitaalisia ja kestäviä älykkään kaupungin ratkaisuja. Katso ohjelma ja löydä itsellesi sopiva tapa tutustua Tampereen älykaupunkikehitykseen!

tavoite

Grow Smarter in a Week!

”Viikon tärkeä tavoite vahvistaa yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja kaupunkien välistä yhteistyötä. Tämä edesauttaa uusien kansainvälisesti skaalattavissa olevien älykkäiden kaupunkiratkaisujen sekä liiketoimintamalleja syntymistä.”

-Teppo Rantanen, Johtaja, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue, Tampereen kaupunki

Pääkumppanit
Muut yhteistyötahot
Lisätietoja

Katri Schulze

Koordinaattori

Tampere Smart City Week

Business Tampere

— 040 076 5552

— katri.schulze@businesstampere.com