alustava ohjelma

Viikon aikana järjestetään useita, eri kohderyhmille tarkoitettuja tapahtumia, joissa mahdollisimman moni pääsee tutustumaan älykaupunkikehityksen ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin.Tapahtumaviikko järjestetään tälläkin kertaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Löydä itsellesi sopiva tapa tutustua Tampereen älykaupunkikehitykseen ja tutustu viikon ohjelmaan!

Päivitämme ohjelmaa suunnitelmien tarkentuessa. Muutokset mahdollisia.

LA 25.1. Tampere-talo

Tiedon Valoa

Tapahtumassa voit tutustua mitä kaikkea älykaupunki voi tarkoittaa. Tapahtuma tarjoaa tietoa ja mahdollisuuden tutusta erilaisiin näkökulmiin, palveluihin, sovelluksiin ja käytännön asioihin, jota älykaupunkikehitykseen liittyy. Tampere-talossa lauantaina 25.1. tulee olemaan monipuolisesti näkemistä, tekemistä ja kokemista, niin lapsille kuin vanhemillekin. Tapahtuman järjestää Tampereen Yliopisto.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

MA 27.1. - TI 28.1. Finnkino plevna

Nordic Drone Event 2020

Pohjoismainen arktisen ympäristön havainnointiin ja –suojeluun keskittyvä Drone konferenssi 2020.
Tapahtuman järjestää Tampereen ammattikorkeakoulu.

Tapahtuma on maksullinen.

MA 27.1. Monitoimitalo 13

E-sports tapahtuma

Monitoimitalo 13:ssa järjestetään suuri E-sports-päivä, jossa kaikenikäiset pääsevät tutustumaan E-urheiluun! Smart City Weekin maanantaina kuullaan useita eri ammattilaispuhujia, nähdään näytösluonteisia E-sportsotteluita ja samalla pääsee itse tutustumaan pelaamisen mielenkiintoiseen ja syvään konseptiin.

Järjestäjä Tampereen kaupungin liikunta -ja nuorisoyksikkö, Monitoimitalo 13.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

TI 28.1.- TO 30.1. Finnkino Plevna & Vooninki-sali

SMART CITY MINDTREK 2020
International Conference & Business Expo

Viikon tärkeänä tavoitteena on vahvistaa yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja kaupunkien välistä yhteistyötä mahdollistamalla uusien kansainvälisesti skaalautuvien älykkäiden kaupunkien ratkaisujen, uusimpien teknologioiden ja liiketoimintamallien syntyminen.

SMART CITY MINDTREK 2020 on tapahtuma, joka luo innovaatiota, vahvistaa ja tukee kehitystä. Tapahtuma on loistava tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa ideoita erilaisten asiantuntijoiden kesken.

Tampere on hedelmällinen innovaatioalusta yrityksille. Kaupunki haluaa varmistaa, että liikenne ja rakentaminen toteutetaan älykkäästi. Raitiovaunu, ainutlaatuinen kansi ja monikäyttöinen areena, maanalaiset pysäköintialueet, tunnelit ja muut logistiset rakenteet luovat energisen kaupunkiympäristön.

Tapahtuma on maksullinen ja englanninkielinen.

PE 31.1. Tampere-talo

Tampere Business Forum 2020: ”Teollisuuden pitkä historia ja seuraavat 100 vuotta”

Pirkanmaalla on vahva teollinen perinne ja maakunta on ollut kilpailukykyinen toimintaympäristö. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille pirkanmaalaisen teollisuuden historiaa ja kilpailukyvylle tärkeitä yhteisiä teemoja eri näkökulmista. Miten varmistamme kilpailukykyisen toimintaympäristön myös tulevaisuudessa? Miten teollisuus, bisnes ja kulttuuri kohtaavat Pirkanmaalla?

Tapahtuman järjestävät yhteistuotantona Tampereen kauppakamari, Business Tampere ja Tampereen kaupunki. Tapahtuma on jatkoa viime vuoden Investor & Business Forumille.

Tapahtuma vain kutsuvieraille.

Lisätietoja

Katri Schulze

Koordinaattori

Tampere Smart City Week

Business Tampere

— 040 076 5552

— katri.schulze@businesstampere.com