Tampereen monitoimiareenan digitaalinen käyttäjäkokemus – materiaalit

Tampereen keskustaan junaradan päälle nousevan monitoimiareenan digitaalista käyttäjäkokemusta käsiteltiin 19.3.2018 infotilaisuudessa Tampereella. Tilaisuuteen osallistui jälleen lähes sata yrityksen edustajaa ja muuta kiinnostunutta.

Tampereen tulevan monitoimiareenan digitaalinen infrastruktuuri tullaan suunnittelemaan niin, että se mahdollistaa sekä tulevaisuuden elämysteollisuuden, kuten hologrammikonsertit, että palveluiden integroimisen Tampereen keskustan palveluihin, kuten joukkoliikenteeseen. Tampereen areena tulee poikkeamaan maailmalla olemassa olevista areenoista mm. niin, että kävijäkokemus suunnitellaan kotiovelta areenalle ja takaisin, lähti kävijä sitten Takahuhdista tai Berliinistä.

Infotilaisuus oli avoin kaikille ja paikalle kutsuttiin erikseen sekä yrityksiä, jotka pystyvät toimittamaan areenan IT-infrastruktuurin kokonaisuuden, että ohjelmisto- ja sovelluskehittäjiä, jotka kehittävät infrastruktuurin päälle luotavia palveluita. Neljä yritystä jälkimmäisestä kategoriasta piti viiden minuutin pitchauksen yrityksestään ja tuotteestaan.

Infotilaisuudessa areenan ja Tampereen kaupungin suunnitelmia avasivat Visit Tampereen Perttu Pesä, Smart Tampere -ohjelmajohtaja Tero Blomqvist ja areena-asiantuntija Mika Sulin Starsquadista.

Materiaalit löytyvät tästä:

Yrityspitchausten materiaalit:

 

Jaa uutinen