Verkostoidu

Tampere Smart City Week

Tampere Smart City Week esittelee laajasti älykaupunkikehitystä useiden eri tapahtumien kautta ja kokoaa alan ammattilaiset yhteen. Tapahtumaviikon kautta mahdollisimman moni pääsee tutustumaan miten Tampereen seudulla luodaan innovatiivisia, digitaalisia ja kestäviä älykkään kaupungin ratkaisuja. Viikko vahvistaa Tampereen kansainvälistä mainetta rohkeana älykaupunkikehityksen edelläkävijänä sekä houkuttelevana osaamiskeskittymänä.

Päivitämme tälle sivulle tietoa viikon tapahtumista suunnitelmien tarkentuessa.
Tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä 2019. Voit seurata meitä somessa #tscw2020

Mitä? Tampere Smart City Week 2020
Missä? Tampereella
Milloin? 25.-31.1.2020
Kenelle? kuntalaisille, asiantuntijoille, sijoittajille, nuorille, lapsille, opiskelijoille, yrityksille jne.

Miten mukaan?

Tampere Smart City Week suunnittellaan ja toteutetaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä mukana ovat mm. Tampereen kaupunki, Business Tampere, Tampereen korkeakouluyhteisö, Mindtrek ja Tampereen Kauppakamari.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään älykaupunkiaiheisen tapahtuman asiantuntijoille, kuntalaisille, päättäjille tai jollekin muulle taholle, ota yhteyttä täyttämällä osallistumiskysely!

Tampere

Tampereen tarina

Tampere on asenne. Se asuu meissä kaikissa ja on juurtunut syvälle harjumaisemaan. Täällä, kosken rannalla, on aina syntynyt ideoita. Niistä on tullut työtä – jopa kokonaisia yhteisöjä.

Kun yhdet koneet ovat hiljentyneet, uudet ajatukset ovat pian täyttäneet tilan. Kangaspakat ovat vaihtuneet koodinpätkiin ja mieleenpainuviin kokemuksiin.

Rosoisiin tiiliseiniin, yhä korkeammalle kiipeäviin ikkunariveihin on istutettu lupaus tulevasta. Vaikka kaupungin siluetti muuttuu, Tampereen tunnelma on aina tuttu.
Tämä on koti.

Lisätietoja

Katri Schulze

Koordinaattori

Tampere Smart City Week

Business Tampere

— 040 076 5552

— katri.schulze@businesstampere.com