Labrathon 2020 aukaisee ovet teknologian kärkiyrityksiin Tampereen Hervannassa

Labrathon 2020 avaa tammikuun puolessavälissä 15.1.2020 ovet yhdeksään huipputeknologian yritykseen Tampereen Hermiassa. Voit tutustua valintasi mukaan ohjelmisto-, rauta-, testaus- ja robotiikkayrityksiin. Koska yritykset ovat samalla alueella, voit navigoida yrityksestä toiseen kävellen.

Business Tampere on järjestänyt aiempina vuosina Labrathonit yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten laboratorioihin ja palveluihin. Nyt vuorossa ovat yritykset. Mukana ovat ColloidTek, Eleforss/DA-Group, Mattester, Nomicam, OptoFidelity, Qentinel, Unikie ja Wisematic.

Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus uusien kontaktien luomiseen ja uudenlaisiin liiketoiminta-alueisiin tutustumiseen, kertoo asiakkuusvastaava Jouni Myllymäki Business Tampereelta.

Ohjelma on rakennettu niin, että jokaisessa yrityksessä on useita tasatunnein alkavia puolen tunnin esityksiä. Esityksen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle, sekä siirtymiselle seuraavaan kohteeseen. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa per kierros joten varaa paikkasi ajoissa! Katso kohteet ja rakenna oma ohjelmasi: https://www.lyyti.fi/reg/Labrathon_2020_3054

Lisätietoja

Jouni Myllymäki
Asiakkuusvastaava, Business Tampere
jouni.myllymaki@businesstampere.com

Jaa uutinen