Verkostoidu

Tampereella vahvaa osaamista ja aktiivisia toimijoita

Tampereen seutu on erinomainen kasvualusta menestyvälle liiketoiminnalle. Kaupungin monipuolinen ja korkealaatuinen yliopisto sekä ammatilliset oppilaitokset takaavat uusia osaajia ja ajatuksia yritysten jatkuvan kehittymisen tueksi.

Tampereella vallitsee vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Täällä huippuosaajien välinen yhteistyö on luontaista ja helppoa. Alueella toimii jo useita vahvoja verkostoja sekä aktiivinen ja monipuolinen startup-yhteisö. Niin paikallisesti kuin kansainvälisesti toimivat verkostot auttavat tehostamaan kehitystä ja kasvua.

Tapahtumat

Erilaiset tapahtumat ovat keskeinen tapa verkostoitua ja löytää uusia kontakteja. Smart Tampereen ja Tampereen seudun muiden toimijoiden järjestämät tapahtumat, tilaisuudet ja koulutukset löydät Business Tampereen Yritystapahtumakalenterista.

Yritystapahtumat

Tammikuussa 2021 järjestettävä tapahtumaviikko esittelee laajasti älykaupunkikehitystä useiden tapahtumien kautta eri kohderyhmille ja kokoaa alan ammattilaiset yhteen virtuaalisesti. Kaupunkilaisille on tapahtumia myös Tampereella.

Tampere Smart City Week