Verkostoidu

Tampereella vahvaa osaamista ja aktiivisia toimijoita

Tampereen seutu on erinomainen kasvualusta menestyvälle liiketoiminnalle. Kaupungin monipuolinen ja korkealaatuinen yliopisto sekä ammatilliset oppilaitokset takaavat uusia osaajia ja ajatuksia yritysten jatkuvan kehittymisen tueksi.

Tampereella vallitsee vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Täällä huippuosaajien välinen yhteistyö on luontaista ja helppoa. Alueella toimii jo useita vahvoja verkostoja sekä aktiivinen ja monipuolinen startup-yhteisö. Niin paikallisesti kuin kansainvälisesti toimivat verkostot auttavat tehostamaan kehitystä ja kasvua.

Teemat

Älykäs kaupunki pitää sisällään useita eri toimialoja. Yhteistyön vahvistaminen toimialojen sisällä sekä erityisesti niiden välillä on tärkeää uusien innovaatioiden synnyttämiseksi ja osaamisen vahvistamiseksi.

Tutustu siis Smart Tampere teemojen toimintaan ja verkostoidu eri alojen erikoisosaajien kanssa!

Smart Tampere

Tapahtumat

Erilaiset tapahtumat ovat keskeinen tapa verkostoitua ja löytää uusia kontakteja. Smart Tampereen ja Tampereen seudun muiden toimijoiden järjestämät tapahtumat, tilaisuudet ja koulutukset löydät Business Tampereen Yritystapahtumakalenterista.

Yritystapahtumat

25.-31.1.2020 järjestettävä tapahtumaviikko esittelee laajasti älykaupunkikehitystä useiden tapahtumien kautta eri kohderyhmille ja kokoaa alan ammattilaiset yhteen Tampereelle. Viikon ohjelma yms. täsmentyy sivulle suunnittelun edetessä.

Tampere Smart City Week