Takahuoneessa: Maarit Vehviläinen ja TÄHTIPÖLYÄ

Takahuoneessa-sarjassa esitellään Smart Tampere -ohjelman tekijöitä. Toisena vuorossa toinen tuore kasvo ja STARDUST -hankkeen projektipäällikkö Maarit Vehviläinen. 

Maarit Vehviläinen STARDUST Smart Tampere

Hei,

Olen Maarit Vehviläinen ja siirryin viime marraskuussa noin 20 vuoden yrityspuolen rupeaman jälkeen julkiselle sektorille, kun aloitin Smart Tampere -ohjemassa.

Näiden parin kuukauden aikana olen oppinut paljon uutta esimerkiksi älykkäästä liikenteestä ja rakentamisesta, jotka ovat teemoja EU-Horizon2020-hankkeessa STARDUST, jossa toimin projektipäällikkönä.

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat Smart Tampereen teemoissa vahvasti mukana. Myös STARDUSTin pilotit tähtäävät energiatehokkuuteen ja näin ollen tukevat kaupungin strategiaa kohti hiilineutraalia kaupunkia 2030.

Kotoisin olen Lahdesta, mutta muutin Tampereelle opiskelemaan teknilliseen korkeakouluun (nykyinen TTY). Hervanta on tullut tutuksi myös työuran puitteissa. Vastapainoksi näytön ääressä istuen kuluville työpäiville, koitan ulkoilla ja liikkua vapaa-aikanani. Tarkkasilmäiset ovat saattaneet bongata minut jopa sambaa tanssimassa Tampereen ja Helsingin kaduilla.

Lisätietoja STARDUST-hankkeesta >>

Maarit Vehviläinen
Projektipäällikkö, STARDUST-hanke
Smart Tampere -ohjelma, Tampereen kaupunki
maarit.vehvilainen(at)tampere.fi
050 336 7696
@maaritvehvilai1
LinkedIn

Jaa uutinen