Tampereen seudun tekoälykartoitus: kerro yrityksesi tekoälykehityksen tilasta ja toiveista

Smart Tampere tekee selvitystä tekoälyn hyödyntämisestä Tampereen seudulla ja alueen yritysten tekoälyvalmiuksista ja -tarpeista. Tavoitteena on tukea paikallista ekosysteemiä, jossa on mukana kaupunki, yritykset, tutkimus- ja koulutuslaitokset sekä muut aiheeseen liittyvät organisaatiot.

Osana selvitystä kartoitamme yhteistyökumppanimme eCraftin kanssa kyselyllä eri toimijoiden tekoälyvalmiuksia ja tarvetta palveluille. Lisäksi keskustelemme eri toimijoiden kuten tutkimuslaitosten ja kansallisten toimijoiden kanssa yhteistyöstä. Kyselyn ja keskustelujen perusteella voidaan parhaiten valita juuri Tampereen seudun yrityksiä tukevat toimintamallit.

Kutsumme kaikki seudun yritykset mukaan kantamaan kortensa kekoon! Kysely löytyy osoitteesta https://www.lyyti.fi/questions/3f7613653f. Kyselyyn vastaaminen kestää  5-15 minuuttia.

Porkkanana pääsette muokkaamaan seudullisen ekosysteemin palveluita juuri teidän tarpeisiinne vastaaviksi. Keräämme myös halukkailta yhteystiedot jatkoa varten. Nämä osallistujat mm. saavat tietoa omasta tilastaan suhteessa ekosysteemin muihin toimijoihin. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä kyselyn tietoja julkisteta muuten kuin koosteina siten, että yksittäisiä yrityksiä ei voida tunnistaa.

Kysely on auki 31.10. asti.

 

Lisätietoja

Minna Kinnunen
Asiakkuusvastaava, Tekoäly ja analytiikka
Business Tampere
puh. 040 589 9700
minna.kinnunen@businesstampere.com

Jaa uutinen