Alustat

Drone-testialue

Droneilla on lukuisia kiinnostavia sovelluskohteita kaupunkiympäristössä. Droneja voidaan hyödyntää esimerkiksi uudenlaisessa kuljetustoiminnassa, turvallisuus- ja vartiointisovelluksissa, kunnossapidon valvonnassa, kulunvalvonnassa, pelastustoimen tukena tai vaikkapa puhelin- ja sähköverkkojen kunnonvalvonnassa.

Tampereen seudulla toimii useita drone -tekniikkaa ja -sovelluksia kehittäviä yrityksiä ja tutkimuslaitoksia. Dronet avaavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia paikallisesti, Suomessa ja jopa globaalisti. Drone-tekniikan kehittämisen ja testitoiminnan tukemiseksi Hiedanrannan Hiertämö-tilaa tarjotaan drone-toimijoiden tilapäiseen käyttöön.

Kuka voi hyödyntää

Testialue on tarkoitettu yrityksille, tutkimuslaitoksille ja muille toimijoille, jotka kehittävät drone-teknologiaa tai siihen liittyviä sovelluksia. Testialue sijaitsee Hiedanrannassa, rakennus nro 25. Tila on vanhaa teollisuuskäytöstä poistunutta tilaa ja sen koko on yli 650 neliömetriä, korkein kohta noin 18 metriä.

Tilan käyttö edellyttää lyhyen kuvauksen laatimista aiotusta käytöstä (mitä, kuinka usein) ja tämän kuvauksen lähettämistä sähköpostilla Markku Niemelle. Hyväksynnän saatuasi saat käyttöoikeussopimuksen allekirjoitettavaksi. Tämän jälkeen voit kuitata tilan avaimen Markulta.

Toimijat, joilla on voimassaoleva käyttöoikeussopimus tilaan, voivat varata sen käyttöönsä Varaamo-palvelusta. Varattavissa on 1-10 tunnin sloteja.

Ota yhteyttä

Markku Niemi

Asiakkuusvastaava

Yhteydet

Business Tampere

— 050 511 7341

— markku.niemi@businesstampere.com