Teemat

Yhteydet

Yhteyksien tarkoitus on kytkeä ihmisten, asioiden ja järjestelmien tuottamaa tietoa digitaalisesti sitä hyödyntäviin palveluihin.

Laadukkaat, modernit langattomat ja kiinteät yhteydet ovat välttämätön perusedellytys uusille digitaalisille ratkaisuille ja älykaupunkisovelluksille. Erilaiset yhteydet, kuten 5G- ja LoRa-teknologia, toimivat digitalisaation ja IoT:n keskeisenä mahdollistavana infrastruktuurina. Tämän tulee tapahtua turvallisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Teeman tavoitteena onkin nopeuttaa uusien verkkoratkaisujen kehitystä, sekä tarjota näin yrityksille edellytyksiä kehittää uusia globaalisti skaalattavissa olevia edelläkävijätuotteita ja -palveluita.

Uudenlaiset palvelut ja kokeilut edesauttavat myös kaupungin omia digitalisaatio- ja hiilineutraalisuustavoitteita, sekä synnyttävät kaupungille tietoa ja käytännönkokemusta.

Kuka voi osallistua?

Teeman toiminta on suunnattu pienille ja suurille yrityksille tai tutkimuslaitoksille, jotka kehittävät erilaisia yhteysteknologioita tai niitä hyödyntäviä tuotteita.

Teemme myös yhteistyötä opiskelijoiden kanssa esimerkiksi aiheeseen liittyvien opinnäytetöiden kautta. Mikäli sinulla on idea tai opinnäytetyöaihe mielessä, ota yhteyttä Markku Niemeen!

Mukana mm.
Ota yhteyttä

Markku Niemi

Asiakkuusvastaava

Yhteydet

Business Tampere

— 050 511 7341

— markku.niemi@businesstampere.com